O NAMA

Home / O NAMA

GORŠTAK DOO – IME ZA KVALITET

PREDUZEĆE ZA PROMET I OBRADU DRVNIH SORTIMENATA

Delatnost:

Gorštak DOO osnovan je 1991. godine, već 25 godina uspešno poslujemo na tržištu i iza sebe imamo klijente sa kojim sarađujemo od samog osnivanja naše kompanije. Stalnim ulaganjem u naš proizvodni proces, uz veliku podršku naših zaposlenih koji su kvalifikovani i stručni, prerasli smo iz malog preduzeća u renomiranu kompaniju koja se pored obrade drvnih sortimenata bavi:

1.proizvodnjom i iporukom peleta,
2.proizvodnjom i montažom nameštaja od punog drveta,
3.proizvodnjom i montiranjem kuća od drveta,
3.generalni zastupnici smo za prodaju kotlova i peći na pelet, firme Ekoline Gračanica.

Žašto odabrati nas?

Naši saradnici posebno cene pouzdanost i profesionalnost. Smatramo da to danas najviše nedostaje u odnosima sa kupcima. Pored visokog kvaliteta, nudimo i pristupačne cene.

o nama

U korak sa vremenom!

Od samog osnivanja nastojali smo da idemo u korak sa vremenom, nismo bežali od inovacija već smo ih prihvatali i iplementirali, kako u naš proizvodni pogon primenom savremene tehnologije, tako i u upotupnjavanje i poboljšanje usluga koje pružamo. Danas možemo slobodno reći da naši proizvodi i usluge zadovoljavaju evropske standarde kvaliteta.

Sertifikati:

Posedujemo ISO sertifikat koji je međunarodno priznat dokaz kvaliteta izdat od strane nezavisnog međunarodnog sertifikacionog tela. Takođe posedujemo sertifikat Jugoinspekta. Jugoinspekt Beograd je najstarija i najveća nezavisna specijalizovana stručna akreditovana međunarodno priznata kontrolna organizacija u Srbiji i u celom regionu, čija je pretežna delatnost kvantitativno-kvalitativna kontrola, laboratrijska ispitivanja i sertifikacija proizvoda i usluga.

Tržišta na kojima poslujemo:

Poslujemo na domaćem i inostranom tržištu. Na tržištu naše zemlje, Republike Srbije, na tržištu Slovenije i Italije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Politika naše kompanije:

Politiku naše kompanije temeljimo na kvalitetu, a ne kvantitetu. Uz dobar kvalitet, nudimo pristupačne cene, jer smatramo da to ide u paru.

Postanite naš sardanik i uverite se i sami u stručnost i ljubaznost našeg tima, u kvalitetne proizvode i dobru uslugu.

Novo u našoj ponudi je proizvodnja peleta. Pelet koji proizvodi Gorštak DOO je 100% prirodan, 100% bez dodatka, 100% četinar. Vršimo isporuku peleta na adresu kupca. Tržište koje snadbevamo peletom, pored domaćeg je tržište Slovenije i tržište Italije. Predstavništvo prodaje peleta imamo u Lazarevcu. A, u planu našeg daljeg širenja na domaćem tržištu je otvaranje predstavništva naše kompanije u Beogradu.

 

POZOVITE NAS